Popkornovač Guzzanti GZ 134 Vás ihned na první pohled zaujme svým elegantním stylem a netradičním zpracováním. Oproti jiným modelům je součástí popkornovače praktická servírovací miska. Po upražení kukuřice jednoduše misku s popcornem sundáte z přístroje a můžete si vychutnávat čerstvý, voňavý popcorn.
Popkornovač Guzzanti GZ 134 dokáže připravit popcorn z 80g kukuřice. Pro přípravu popcornu s tímto popkornovačem nepotřebujete olej - kukuřičná zrna se praží pouze horkým vzduchem.
Tento produkt je vhodný zejména pro ty, kteří preferují zdravější variantu popcornu - bez použití oleje a bez dalších dochucovacích směsí. V případě, že chcete připravovat ochucený popcorn (slané příchutě, sůl), doporučujeme spíše zakoupit popkornovač, kde se kukuřice praží na oleji. Samozřejmě je možné si připravit i ochucený popcorn (slané příchutě, sůl) s pomocí tohoto přístroje, ale upražený popcorn je potřeba před smícháním s ochucovací směsí lehce "omastit", aby na něm směs nebo sůl dobře držela. Návod na přípravu popcornu s tímto přístrojem uvádíme níže.
Obsah balení:
popkornovač Guzzanti GZ 134
odměrka
miska
návod v českém jazyce
V přípravě domácího popcornu se vyznáme
Nechceme být "obyčejným" obchodem, který prodává zboží, jenž zná pouze z obrázků či propagačních materiálů výrobců. Dobře si uvědomujeme, že osobní zkušenost s konkrétním produktem je jedinou možností, jak se s ním dokonale seznámit - ověřit jeho vlastnosti, spolehlivost, v případě surovin i jejich chuť. Proto veškeré produkty před uvedením do prodeje osobně testujeme, zkoušíme a samozřejmě i ochutnáváme. Díky tomu Vám můžeme nabídnout pouze kvalitní a ověřené výrobky, poradit s výběrem a v neposlední řadě předat naše zkušenosti a tipy pro správnou přípravu čerstvého, chutného domácího popcornu.
Návod na přípravu slaného popcornu v popkornovači Guzzanti GZ 134
Příprava popcornu s tímto popkornovačem je opravdu velmi jednoduchá. Pro přípravu slaného popcornu použijte kukuřici butterfly. Pro dávkování správného množství kukuřice použijte odměrku, které je součástí balení (plná - "zarovnaná" odměrka je cca 80g). Dle návodu složte přístroj, nasypejte do něj kukuřici a nasaďte horní kryt přístroje. Popkornovač zapněte - během necelých dvou minut je kukuřice vypukaná. Sundejte horní kryt a z přístroje vyjměte misku s vypukovaným popcornem. Nyní již stačí upražený popcorn dochutit, tak jak jej máte rádi. Protože je kukuřice upražena horkým vzduchem, chybí ji potřebná "mastnota" a kořeníci směs nebo sůl na ní nebude držet. Proto je důležité hotový popcorn před smícháním s kořenící směsí "omastit". Nejprve vypukaný popcorn smíchejte s trochou oleje nebo rozpuštěného másla a lehce osolte. A teprve poté do popcornu dle Vaší chuti přimíchejte potřebné množství kořenící směsi (doporučené dávkování 10g kořenící směsi na 100g kukuřice) - díky oleji se směs dobře spojí s popcornem. Kořenící směs ani tuk nikdy nedávejte do přístroje, ale pouze na upraženou kukuřici mimo přístroj.
Náš tip
Pro dosažení co nejlepšího výsledku při výrobě popcornu doporučujeme použít námi odzkoušený olej ve spreji.
Rozměry (V x Š x H) 27 x 28,5 x 28,5 cm
Váha 1,4 kg
Rozměry balení (V x Š x H) 29 x 43,5 x 17,3 cm
Váha balení 1,8 kg
Max. příkon 1200 W
Fotogalerie
Napište nám svůj dotaz